Se en Elefant live – en av alla saker på min bucket list

Varningsskylt_Elefant_Sydafrika

Jag har börjat på en egen bucket list för att inspireras och ha något att sträva efter.

En av sakerna som jag ville få göra, var att uppleva Sydafrika och alla dess fantastiska vilda djur. I Krugerparken såg vi denna underbara Afrikanska elefant som tog en ordentlig titt på oss innan han gick tillbaka till sin hjord. Elefanter är magiska djur 🙂

Visste du att elefantens föda består av gräs, löv, små grenar, kvistar och frukt. Den äter mellan 100 – 150kg och dricker upp till 200 liter per dag. Elefanten lever mellan 40-60 år normalt och väger i genomsnitt runt 6 ton.

Att få hjälpa WWF ideellt, i något projekt som har med flodhästar att göra, står högst på min bucketlist – vet du någon jag bör prata med för att få detta att hända, snälla hör av dig till mig.
Drömmen är att få fotografera en utställning med bara flodhästar och skänka pengarna till välgörande ändamål.