Årets snyggaste student & Kate Gabor som assistent vilken perfekt dag

Hanna

Vilken härlig dag jag fått uppleva. Kontaktade hovfotografen Kate Gabor och frågade om jag kunde få hyra in henne som privatlärare i ämnet ”fota i befintligt ljus”. Sagt och gjort, en iskall dag möttes vi upp vid Stadshuset för en halvdagskurs. Kate & mina tålmodiga modeller, bl a snygga studenten Hanna kom och förgyllde min dag så att den blev helt perfekt. Jag ser redan fram emot nästa kursdag – lycka!

Att sedan få ett mail från Kate Gabor med texten nedan gjorde min dag, tack Kate du är fantastisk!

”Hej Jonna,

Tack för en mycket trevlig dag 🙂
Du är ju en fullfjädrad fotograf – men hoppas du fick lite input med dig.
Bilderna ser jättebra ut! Vad tycker du själv överlag?
Jag ska titta lite mera noggrant och sedan kan vi höras om feedback.”